Το Νέο Amarok

06-08-2019

Νέο Amarok. Το καλύτερο στον κόσμο. Αποκτήστε το με όφελος έως 4.000€ έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Off-road χωρίς συμβιβασμούς. Έμπνευση στην άσφαλτο. Το νέο Amarok συνδυάζει όλα όσα θα περιμένατε από ένα μοναδικό, πολυτελές όχημα για όλες τις χρήσεις: δυναμικός σχεδιασμός και στιβαρή κατασκευή σε συνδυασμό με άφθονη ισχύ. Για όλα αυτά το νέο Amarok βραβεύτηκε με το βραβείο "International Pick-up award 2018" ως το καλύτερο pick up στον κόσμο. Αποκτήστε το τώρα με όφελος έως 4.000€ έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2019.

Κατασκευασμένο για μέγιστη οδηγική απόλαυση.

Άσφαλτος, χώμα, χαλίκι. Στο νέο Amarok θα ζήσετε την οδηγική άνεση στο απόγειό της σχεδόν σε κάθε έδαφος. Συνδυάζει μεγάλη απόσταση από το έδαφος με βέλτιστη ευστάθεια αμαξώματος σε συνδυασμό με την δοκιμασμένη τετρακίνηση 4MOTION. Το αποτέλεσμα: κορυφαία πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες , ακόμη και πλήρως φορτωμένο.


Το Amarok με όφελος απόκτησης Powerbonus.

Ισχυρό όπως κανένα άλλο, πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο, το νέο Amarok ήρθε για να διεγείρει τις αισθήσεις. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το καλύτερο pick-up της χρονιάς με όφελος απόκτησης Powerbonus στην τιμή 26.988€*. 

Επιπλέον με το πρόγραμμα Volkswagen Επαγγελματικά 4all μπορείτε να αποκτήσετε το Amarok με 4 χρόνια εγγύηση, ασφάλιση και service. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το όφελος απόκτησης Powerbonus επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της Gratsias.

*Προτεινόμενη Λιανική τιμή χωρίς Φ.Π.Α. και με όφελος Powerbonus.