Το νέο Polo

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Ο νέος σχεδιασμός του Polo τραβά τα βλέμματα. Η γραμμή “tornado” που ξεκινά από τα εμπρός φτερά και διασχίζει τις δύο πλευρές, προσδίδει ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση σε ένα αυτοκίνητο που είναι πιο μεγάλο, πιο εντυπωσιακό και πιο σπορ από ποτέ.

ΑΝΕΣΗ

Η οδηγική εμπειρία στο νέο Polo θα σας εντυπωσιάσει. Απολαύστε τις μακρινές διαδρομές ρυθμίζοντας την επιθυμητή θερμοκρασία χάρη στο αυτόματο σύστημα κλιματισμού «Air Care», έχοντας όλες τις πληροφορίες διαθέσιμες με το σύστημα Active Info Display, φορτίζοντας ασύρματα το κινητό σας ή ανοίγοντας την πανοραμική / ανακλινόμενη ηλιοροφή.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας του νέου Polo συνδυάζουν οικονομία με υψηλές ροπές και επιδόσεις. Με 8 καινούριες επιλογές σε κινητήρες, βενζίνης πετρελαίου και για πρώτη φορά με φυσικό αέριο, είναι έτοιμο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς οδηγούς.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ

Το νέο Polo σας φροντίζει σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Με συστήματα όπως το Front Assist με City Emergency Brake και Αναγνώριση Πεζών, το Adaptive Cruise Control, το Σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων και πολλά άλλα φροντίζει ώστε κάθε διαδρομή σας να είναι άνετη και ασφαλής.