Το νέο Audi Q3

16-04-2019

Το νέο Audi Q3. Έρωτας με την πρώτη ματιά.

Το best-seller luxury SUV, καλύτερο από ποτέ.

Αποκτήστε το με το πρόγραμμα Audi Now με 293€ το μήνα, με προνομιακό επιτόκιο 3,9%, 4 χρόνια εγγύηση, ασφάλεια και service.

Εξαιρετική σταθερότητα στο δρόμο, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, εκπληκτικοί χώροι. Αυτό είναι το τρίπτυχο που κάνει το Q3 να υπερέχει. Σε συνδυασμό φυσικά με την αναγνωρισιμότητα του “brand name” Q3 και design εμπνευσμένο απ’ το κορυφαίο Q8! 
Άμεσα αναγνωρίσιμο, με το οκτάγωνο μοτίβο της μάσκας Singleframe, τους high-tech προβολείς τεχνολογίας LED και το φουτουριστικό εσωτερικό. Από μέσα, το νέο Audi Q3 σε κάνει να νιώθεις γαλήνη και ασφάλεια. Τα πάντα είναι μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα όσο απλά χρειάζεται. Η πρόοδος είναι εμφανής παντού. Και ασφαλώς με την γνωστή ποιότητα Audi: σε κάθε γραμμή, σε κάθε ήχο, σε κάθε επιφάνεια... όλα τέλεια. Σαν ένα ακριβό ρολόι. 

Το περίγραμμα παραπέμπει σε καταβολές quattro που του προσδίδουν φαινομενικά μεγαλύτερο πλάτος. Εκτός αυτού, τα χρωματικά διαφοροποιημένα διακοσμητικά θόλων τροχών υπογραμμίζουν τον off- road χαρακτήρα του μοντέλου. Εντυπωσιακή και η μεγάλου μήκους αεροτομή οροφής, η οποία πλαισιώνει πλευρικά το πίσω παρμπρίζ. Για μια έντονα sport εμφάνιση φροντίζει το πακέτο εξοπλισμού S line, στο οποίο πολλές λεπτομέρειες τονίζονται χρωματικά. Στον εξοπλισμό ανήκουν επίσης η sport ανάρτηση, ζάντες 20 ιντσών και οι προβολείς Matrix LED.